Alle homofile bør sendes til Svalbard..

Hva skal man si ?

Jeg er jo til stadighet imponert over noen av meldingene jeg får. Når jeg viser dem til noen, så blir folk overraska og tror ikke helt det er sånn i 2021. Men det er faktisk det.

Så fra i dag og en uke fremover så skal jeg daglig dele noen av de meldingene og kommentarene jeg får.

Jeg vet det gir dem litt oppmerksomhet, men hensikten min er å belyse hvor mye fordommer det fortsatt finnes. For det tror jeg ikke mange er klar over. Jeg tror mange ikke er klar over all hatet, all frykten og den manglende kunnskapen hos mange.

Jeg vil vise hvorfor det er nødvendig med fokus på skeive og skeives rettigheter, og jeg vil vise hvorfor ting som konverteringsterapi bør forbys.

For vi kan ikke forandre noe vi ikke vet eksisterer.

Og homohat eksisterer, i høyeste grad- og i 7 dager framover nå så skal jeg synliggjøre litt av det.

Dette vil også bli lagt ut på min youtube-kanal.

Ha god helg alle sammen og vær snille mot hverandre.

 

9 kommentarer
    1. Tror kanskje ikke det er så dumt at disse folka får oppmerksomhet i denne sammenhengen, da deres synlighet brått kan vise seg å øke oppmerksomheten på at middelalderske holdninger holder hevd i langt større grad enn de fleste av oss tror..

    2. Det er jo bare sykt å tenke på at det faktisk eksisterer hat fortsatt ang dette, kjærlighet er kjærlighet og man skal få lov til å elske den man vil. ❤ Men det kommer vel alltid til å være noen som bare MÅ mislike det!

    3. Hvordan finner disse folka frem til deg? Hvorfor er det så mange som sender deg meldinger? Selv har jeg vært åpen homofil i hurramegrundt mange år. Jeg var første homofile som giftet meg i den delen av landet som defineres som nordnorge. Jeg har blogger i over ti år. Jeg har i et par år vært nestleder i LLH Buskerud, jeg har vanket i rusmiljø, homsemiljøer, mc-miljø, jobbet med barn og eldre og så videre og så videre.. Jeg er veldig tydelig på alle arenaer egentlig. Homofobi ser jeg i høyreorienterte diskusjonsgrupper og jeg har vært utsatt for noen muslimske gjenger og kan av erfaring si at homohatet lever i beste velgående i disse to grupperingene. Men at masse folk sender meg homofobiske meldinger, det skjer ikke, det kan jeg ikke huske sist når skjedde.. og homofile jeg kjenner opplever det heller ikke, så hva er greia? Har du noen provoserende annonser eller videoer liggende på nettet eller? Dette er jeg veldig nysgjerrig på å finne ut av.. mvh

      1. De gjør det fordi jeg har en del blogg innlegg om homofili, og fordi jeg valgte å være åpen og synlig. Når jeg selv sto fram ( for 7 år siden) så fant jeg få å sammenligne meg med- og derfor ble jeg selv synlig etter noen år. Og det er de blogginnleggene som blir lest av mange, som får fram nett trollene tror jeg.
        Jeg vil vel tro at de som er homofober opplever mange av mine innlegg som provoserende. Eller det er jo ganske tydelig at dem gjør . Jeg har jo litt over gjennomsnittet engasjement for det her.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg