Januar er i gang, og BraNok har åpnet dørene

Da er vi godt i gang med et nytt år og BraNok møteplass har hatt noen sosiale kvelder allerede. Behovet er tydelig tilstede, og vi har vært i alder 14-70 år tilstede på kveldene.

Det er godt å være i gang, og det er utrolig godt å se at det betyr noe for mange.

Flere har sagt noe om at de skjønner ikke at det fortsatt er et behov for skeive møteplasser i 2023. Men det gjør vi. Skeive er mer utsatt for vold, trusler og hets- og fortsatt er det dødsstraff i mange land for å være skeiv. Forrige uke kom en forskningsrapport om skeive flyktninger- den kan du lese her.

Ved å ha BraNok møteplass håper jeg på å nå mange som trenger en trygghet i hverdagen. Jeg vil skape et fristed hvor man kan være seg selv, og trygg. Foreløpig har vi sosiale kvelder for alle , uten aldersgrense- Vi har skriveverksted og malekurs, og sosiale kvelder for regnbuefamilier. Utover høsten vil det komme kvelder for skeive utviklingshemmede.

Ta gjerne kontakt om du har noe du kan bidra med, for enda lever vi på luft og kjærlighet. Vi trenger sponsorer og samarbeid med andre aktører. Jeg ønsker at dette skal være et gratis tilbud til de som kommer, slik at det ikke skal være en hindring.

Trygghet, inkludering, samhold og tilhørighet kan bidra til å forebygge mye i samfunnet vårt. For det å ikke føle tilhørighet noe sted, berører oss på mange plan i livet. Jeg vil skape en plass hvor vi støtter hverandre, er her for hverandre og lærer av hverandre på tross av alder, kultur og legning.

Du er BraNok!

Følg oss gjerne på facebook eller instagram. Her blir alle arrangementene lagt ut:)

Kanskje vi sees?

 

 

Godt nytt år

Godt nyttår alle fine fine mennesker. Jeg har tatt en lang juleferie etter åpning av BraNok og det var sjukt deilig. Med bare mine folk og dyr. Ferie var fantastisk, og nå er hverdagsmagien tilbake.

Et helt nytt år. Flere hundre dager som venter på å fylles. Det var brutalt å komme seg opp 07 i går og i dag, og jeg så nesten ingen annen utvei enn å snu meg rundt å sove videre:P, men here i am. Småtrøtt, men glad- og hverdagen er også fin.

Møter i dag angående videre planlegging av møteplass for skeive for alle, og det gleder meg at vi er i gang. Og det varmer så godt når folk legger igjen sånne lapper etter å ha vært innom.

Et trygt møtested betyr mye for mange

Så godt nyttår alle. Sørg for å skap din egen lykke i dagene og ukene som kommer. Gjør mer av det som gjør deg glad 😀

Gjør 2023 til ditt år!