Det som er annerledes, er fordommene

Den kjærligheten og forelskelsen jeg føler, den er helt lik din. Det er den samme som du føler for din kjære eller den du er forelska i.

Det er den samme følelsen av å være tiltrukket til noen eller forelska i noen. Det handler om to mennesker som føler det samme for hverandre.

Det som er annerledes, det er fordommene.

Hvorfor er det ingen som har Pride parade for meg, sier du ofte. Hvorfor er dere så spesielle at dere skal ha en hel måned dedikert til dere?

Har du opplevd blikk og sinte ord fordi du holder din kjære i hånda offentlig ? Har du opplevd å bli spytta på eller slått ned på grunn av følelsene dine? Har du opplevd at noen kommer hjem til deg og brenner flagg som henger på huset ditt? Har du opplevd at andre sier du er unormal som føler som du gjør?

Har du opplevd at det er soner i verden som ikke vil ha deg der? Soner som er frie for sånne som deg? Eller å komme hjem fra jobb og se hele byen er pyntet med bannere, som sier at sånne som deg- vil vi ikke ha her. Fordi du elsker feil menneske.

Har du opplevd å bli trakassert eller fengslet fordi du er forelsket ? Har du opplevd å grue deg til å fortelle andre rundt om hvem du elsker, fordi du er redd dem ikke vil ha noe med deg å gjøre lenger ?

Har du opplevd å få innboksen full av hat av mennesker som mener du er pervers, syk og kriminell? Fordi du er glad i feil menneske ?

Derfor er Pride så viktig for meg. Pride forteller meg, høyt og klart, at det er greit å være meg. Flere kjemper kampen for at alle skal få være seg selv, for at vi skal akseptere hverandre- og tolerere hverandre.

Kjærligheten vi føler- den er den samme. Det er de samme følelsene, og de samme tankene. Forskjellen er at din kjærlighet er godtatt, det er ikke alltid vår….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg