Skjønner dere hvor farlig det her er?

Se for deg en gutt , kanskje 16 år, som vet med seg selv at han er homofil. Han er redd for hvordan familien vil ta det, hva vennene vil si, og det er noe han holder for seg selv. Men tankene hans dreier seg om dette mesteparten av tiden. Tankene dreier seg om hvordan han skal ha mot til å være seg selv, og hvordan den samtalen med familien og vennene hans vil bli. Vil de være like glad i han etterpå? Han føler seg, der han sitter, som en jævla homo.

Så på en helt vanlig torsdag, får skolen hans besøk. Det kommer en forkynner, som kaller seg Levi Jensen. Gutten bryr seg ikke nevneverdig om han, men han hører likevel hva han sier i det fjerne. Ordene som fester seg er at Levi Jensen snakker om homofili og dyresex i samme setning. Han snakker om homofili og pedofili i samme setning, og han sier at du kommer til helvete for å praktisere homofili. Han sier du er unormal, og at det mannfolk har mellom beina ikke er til for å stake bæsj. ( Direkte sitat fra Levi Jensen)

Den gutten, som sitter et stykke unna, men likevel hører, han krymper sammen over ordene Levi Jensen spyr ut. Levi snakker jo om han, og at han er mindre verdt enn de andre på skolen. De som er normale. Og den samtalen den 16 år gamle gutten skulle ta med familien, den ble lagt på hylla for en stund.

Levi Jensen er nå på turne i Trøndelag. På skoleturne faktisk. Han har satt sin ære i å omvende og frelse ungdom. Mange ler av han, og syns han er en original karakter, men hos mange barn og unge så setter noen av ordene hans seg. Og det er skremselspropaganda ut av en annen verden. Skjønner dere hvor farlig det her er ? Hvordan kan det her gå under ytringsfrihet?

I dag skriver adresseavisen om hans turne, og kommentarfeltet under skremmer meg. Det er mye støtte til Levi, men jeg er usikker på om de som støtter han der, vet hva han egentlig sier til vår ungdom. Vet dere hvordan ordbruk han har? Jeg tror ordbruken hans til ungdommene er for grovt for store deler av befolkningen.

Det her minner om en rekruttering av sårbare mennesker.  For de barna som har det vondt, og kanskje ikke føler en tilhørighet noe sted, de er lette bytter for mennesker som Levi Jensen, og det skremmer vettet av meg.

Om ikke du har sett Levi Jensen prate til ungdommen, så gå inn på youtube og søk han opp. Jeg advarer mot grovt språkbruk, men det er de ordene han sier til ungene våre, og det bør alle foreldre og besteforeldre være klar over. Det han gjør, er livsfarlig!!

8 kommentarer
  1. Jammen hvorfor pokker lar seriøse skoler..Eller skoler generelt lar dennw fyren komme på skoler? Nærmer han seg min sønns skole, blir han bannlyst. Helt det motsatte av hva jeg lærer sønnen min. Blir så sint av sånne folk. Han må stoppes!! Hjertet mitt gråter for de sårbare barna.

   1. Han kommer seg unna ved å stå på utsiden av skolen etter skolen er slutt for dagen. Han reklamerer med at møtene starter 16.01 på utsiden av skolen.

  2. Takk for innlegget og for at du setter ord på dette som er så viktig. Er skummelt å se hvilken “seiersgang” han går med rundt i fylket og landet forøvrig. Tror ikke alle foreldre er klar over at bilder og video av deres mindreårige håpefulle ligger åpent på nett.

  3. Så bra at du skriver om dette. Er skremmende hvordan sånne folk kan skade sårbare og usikre barn/unge. Han må stoppes!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg