Ta vaksinen og bli homofil

Det er flere religiøse ledere som mener homofile har skylden for pandemien, og nå at alle som blir vaksinert- har blitt homofile .

Screenshot fra nettavisen

Det er jo artig og lese, og jeg begynner umiddelbart å le. Og jeg får jo lyst til å spørre om hva som vil skje når vi som er homofile og lesbiske tar vaksinen? Blir vi heterofile da? Eller enda mer homofile kanskje ? Kanskje jeg blir en enhjørning? Eller en regnbue ?

Tenk så ille om alle som ble vaksinert, ble homofile. Tenk om verden ble full av mennesker i alle slags farger, glade mennesker som aksepterer hverandre, og er snille mot hverandre. Mennesker som vet hva det vil si å ikke bli akseptert for den man er, og som kanskje har en høyere toleranse grense og aksept og respekt for andre? Tenk så grusomt det ville vært 😉

Det som er skremmende og absolutt ikke morsomt her, er at denne mannen har følgere fra hele verden- som tror blindt på hva han sier. Som får ungene sine i terapi for å drive vekk synden. Som støter vekk familiemedlemmer fordi de er den de er. Som får media til å skrive om han, så han skal få nå alle verdens hjørner med galskapen sin. Og i alle de hjørnene, så sitter det noen og tror på han.

Verden vår er full av fordommer, Norge er full av fordommer- og det virker som det blir verre og verre. Vi går mange skritt tilbake, og det skremmer meg. Det skremmer meg at folk ikke vet mer enn det i dag.

Hadde jeg kunnet utvikle en vaksine mot hva som helst, så skulle det vært mot fordommer. En vaksine for å bli snill- det hadde vært noe. En vaksine som hadde gjort til at alle så hverandre som mennesker. Som ikke henger seg oppi legning eller rase, men som ser folk som folk.

Folkevaksina…. Det hadde vært noe..

 

Heges lille rom 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg