#dyreliv

Vi har øka familien med en til, og noen ganger så lurer jeg på hva vi har tenkt med. Men så titter den  lille pirajaen på oss- og da smelter vi på et blunk. Jeg har lenge ønsket to hunder, men tiden var vel ikke inne før nå som vi også er to til å ordne med dem. Vi har titta på flere raser, og ville ha en som passer Charlie vår i lynne og aktivitetsbehov- samt at vi måtte få plass til begge i bilen.

Etter litt tenking og besøk hos andre raser også, så smeltet hjertene våre for Enya <3

Hun er en Amerikansk cocker spaniel. Og akkurat som en valp skal være. Leken, glad, nysgjerrig og et helsike når hun er overtrøtt:P Henger i bukseben, i øra til Charlie og tar gjerne et tak av halen til Thyra også.

Som en valp skal være:P Ho passer på en måte inn i den gjengen her, og til og med de andre dyra liker ho og har tatt ho i mot fra første dag. Når ho biter mye, så henter charlie en leke og gir ho. Det gjør selvfølgelig vi mennesker også, men så rørende å se Charlie også oppdrar den crazy lille nye her. Han er en strålende storebror med en sjuk tålmodighet.

Utrolig hvor mye glede dyr har av hverandre, og hvor fort de finner seg til rette i ny flokk.

Charlie er labrador og 4,5 år, vi har to huskatter ( Tomine og Trine) og Thyra som er Maine Coone og straks 1 år gammel.

Og når en skal ha godbit så skal alle ha 😉 Mulig vekta må passes litt bedre på framover.

I dag er det søndag og etterlengtet fri helg- besøk av unger og thai ribbe i ovnen. Tross valpetid og høst, så koser vi oss med vår fine flokk. Både tobeinte og firbeinte får nok en bit ribbe i dag. Og når middagen er ferdig, desserten er spist så er det å benke seg foran vinduet og vente på kveldsbesøket som kommer hver dag nå for å ta eplemiddag i hagen:) #dyreliv

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg