Hat på nett..

I en rapport nå fra politiet så er det meldt om mindre hatkriminalitet mot skeive i 2020 enn ellers, og de advarer mot store mørketall. Lesbiske slipper ofte “billigere” unna enn menn. Du kan lese rapporten her .

2020 har jo vært et år hvor det ikke har vært noe særlige offentlig arrangement, og det tyder jo på at det er mest de synlige som får hatet og hetsen. Og flere har tydd til nettet. For her på nett, så mangler det ikke på hat. Derfor er det så viktig at vi alle som mottar det, sender det videre til politiet.

For det er ikke bare ord .. Bak alle disse ordene, så sitter det mennesker som hater mennesker med andre legninger. Nettet gjør at de hauser hverandre opp, og ord kan fort føre til mer.

Onde ord, satt sammen kun for å såre, og for å lage kvalme og hat.

Ord er trusler..

Ord kan fortelle om manglende kunnskap.

……

Det er jo nesten ikke til å skjønne at noen har det behovet for å rakke ned på andre.

Det her er bare en bitteliten brøkdel av hva som er sendt meg i 2020. Og det er fordi jeg er synlig. Og fordi det mangler mye kunnskap om mennesker her i Norge.

Det mangler sunn fornuft, og respekt for andre mennesker.

Jeg viser de fram for å belyse et stort problem vi har i Norge, og som nesten ser ut til å øke i omfang fra år til år. Det er blitt lettere å samles i hatet, og lettere å finne likesinnede som er med på å hause hverandre opp. Og det gjøres mens man trygt sitter hjemme, gjemt bak et tastatur…

Jeg mener at media bidrar greit til å hause opp hverandre med kommentarfelt som er fulle av eder og galle, nesten uansett sak.

Og det gjelder å si fra at det ikke er greit !

For det er så absolutt ikke greit .

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg