Hva er det som provoserer deg sånn ?

Jeg er så lei. Lei over at folk stjeler Pride flagg, brenner Pride flagg og gjør alt de kan for at det flagget- som symboliserer kjærlighet, ikke skal få henge fritt.

Bøler skole i Oslo har nå hengt opp sitt 3 flagg. Flere steder blir regnbueflaggene forsøkt brent og tatt ned. Om og om igjen.

Og jeg lurer på…

Hvordan kan kjærlighet skremme noen så mye ? 

Hvordan kan det å være seg selv skremme så mange? 

Hvordan kan det at jeg elsker en dame, provosere ? 

Jeg skjønner ikke hva som er så skremmende og skummelt med det ? Jeg forstår ikke hvordan det kan gjøre noen så sinte, og så fulle av hat.

Jeg forstår ikke hvordan et flagg, som symboliserer mangfold og kjærlighet, får noen til å gå ut og fjerne det, og sette fyr på det. Jeg forstår det bare ikke.

Å være homofil eller lesbisk, handler ikke om noe kriminelt eller galt. Det handler om følelser, og om mennesker, og om kjærlighet. På akkurat samme måte som heterofile elsker en annen, så elsker vi også en annen. Det er bare ulikt kjønn, men det er mennesker alle sammen.

Kjærligheten er den samme.

Det er ingenting med det som skader andre mennesker, og det er ingenting som burde hatt noe å si for andre heller.

Hva er det de menneskene føler seg truet av ? Hva er det med meg og min legning som får noen så sinte, og som tydeligvis føler seg så truet. Hvorfor ?

Jeg har fått høre at jeg er pervers, ukristen, ekkel, burde aldri hatt barn osv.. Det hører jeg fordi jeg er lesbisk. For de som skriver det til meg, de kjenner meg ikke. De har ikke en anelse om hvem jeg er.

Jeg skal feire Pride, og regnbueflagget hele sommeren. Jeg skal ta det med meg flere steder, og være synlig. Fordi det handler ikke om flagget. Det handler om retten til å være seg selv.

Retten til å elske.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg