Hvis heterofile kan bli homofile, så kan en homo bli hetero

Det går mot valg da, og jeg måtte le litt når min mellomste sønn sendte meg dette nå i kveld.

( Bilde fra nettsiden deres)

Jeg er jo en de mener sikkert er en heterofil som ble homofil.

Poff! Plutselig var jeg lesbisk gett. Drakk noe dårlig vann tror jeg.. eller spiste noe dårlig kjøtt. Ikke vet jeg, men infisert av et lesbevirus ble jeg. Og ikke går det over heller…

Det blir jo nesten for dumt, men jeg vet at for mange så er det her det de tror.

Selv om jeg har vært gift med en mann, og har barn- så ble jeg ikke lesbisk. Jeg har vært det hele tiden, men det har ikke vært noe alternativ å leve som jeg var. De siste årene før jeg sto fram så ble det tungt, og jeg klarte ikke holde det inne lenger. Og det, bortsett fra ungene mine så er det det beste som har skjedd meg. For jeg er meg selv.

Jeg ble ikke smittet, jeg ble ikke omvendt og jeg ble ikke homofil fordi jeg ønsket det. Jeg er meg ! Og jeg våget endelig å være det åpent. Og jeg aksepterer meg.

Det her må være den mest tullete reklama for et parti jeg har sett på lenge. Og hvis det skulle være sant da, så make the world gay, tenker jeg. Da forsvinner i alle fall homofobien;) Og mange intolerante mennesker på kjøpet.

Å være kristen, betyr for meg å akseptere andre mennesker. Også å akseptere det man ikke forstår. Partiet de kristne, er så langt fra den kristendommen jeg lærte som barn, og jeg syns det er ironisk at de heter nettopp det de heter.

Det er ganske rart at de lever i troa på at Gud har skapt alle, men samtidig så ønsker de å forandre noen av dem.

Er det frykt ? Er det lite kunnskap? Jeg skjønner ikke hvordan det at jeg er lesbisk, har noe å si for noen andre. Jeg skjønner ikke at de gidder å henge seg opp i ting de ikke får gjort noe med. Bortkasta tid i alle fall. Annet enn å ødelegge mennesker med homoterapi og dårlige holdninger..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg