Ikke tro at du ikke er verdt det..

Nå nærmer våren seg, vi kan være mer ute og det går mot Pride i mange kommuner rundt om. Hvordan det blir i år, vet vi vel ikke helt enda- men desto viktigere tror jeg det er å vise at vi er mange som støtter. Vil du være med å støtte opp om inkludering og mangfold, og at mennesker skal få være seg selv- så har jeg fortsatt noen armbånd til salgs igjen. 200 kroner inkludert frakt.

Vi er mange som ikke bryr oss om hvilken legning du har, og vi er mange som heier på deg. Vi er mange som syns du er bra nok . Og vi er mange som vil vise det.

De som hater, det er mange det og- men jeg er overbevist om at vi er så utrolig mange flere som heier på kjærligheten, og som mener at det å elske er en menneskerett. Og det er oss du skal høre på.

Du skal høre på de som vil deg vel, som ønsker at du skal få være deg.

Ingen skal få lov til å fortelle deg at du trenger terapi for at du elsker en av samme kjønn. Ingen skal få lov til å rakke ned på deg for at du er den du er.

For vi vet, de aller fleste av oss vet, at det er bare kjærlighet.

Å elske et annet menneske, er så fint. Det er så godt og ekte, og det er kjærlighet mellom mennesker som betyr mest i livet.

Noen ganger så er det dessverre sånn at de du har rundt deg, ikke skjønner det og kanskje ikke har kunnskap nok til å vite at de følelsene vi har- er helt normalt. Da må du utvide kretsen din litt, og få mennesker rundt deg som er glad i deg akkurat som du er. For det holder det . Vi er bare mennesker vi og. Med sunne og friske følelser.

La ingen fortelle deg at du er syk eller kriminell pga legningen din. La ingen fortelle deg at du er mindre verdt.

Vær stolt av den du er, og vit at du er heldig som har muligheten til å kjenne på kjærlighet.

Ikke tro at livet ditt ikke er verdt nok til å være den du er. Du er verdt det, og jeg heier på deg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg